Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NEUTRALITET

USA stöder
de tre små
grisarna.

Japan stöder
den stora, stygga
vargen.

Sverige
håller sig
utanför.




Fri vers (Fri form) av Jonas Hellström
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-11 19:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Israels fiender är också mina. Förbannelse över dem som förbannar Guds förbundsfolk.
2014-10-12

  Larz Gustafsson VIP
Tack, Mare!
I dag demonstrerade kurder i Gävle mot ISIS. Bra! Men även Hamas är terrorister.
Att erkänna Palestina är en aggressionshandling riktad mot Israel.

2014-10-12

  mare VIP
Jag applåderar till
Larz kommentar
Sverige seglar
på farliga vatten
när det gäller Palestina
varningslampan
blinkar för fullt
många verkar inte
förstå faran
de är hjärntvättade
av "systemet"

2014-10-12

    Ava He
Sverige är toppstyrt av USA , Men en applåd för Löfven om jag ska vara rättvis, för hans erkännande av Palestina
2014-10-12

  Larz Gustafsson VIP
Sverige stöder terroristerna i Hamas.
Och det är bl a feministen Margot Wallströms fel.
2014-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström