Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

släktskapet var nu en gång så

släktskapet var nu en gång så

att anrättningen måste kryddas

helst mest färska örter

och nyrivna rötter

men oftast räckte det

men en nypa salt

 

jordens genomskinliga vätskor

tränger konstant

genom jord och sand

 

hela hemligheten avslöjades

med det första andetaget

den där dagen

vattnet inte längre

höll rörelsen i tröghet




Fri vers av andrasidan
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-19 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan