Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

privat

en privat angelägenhet

en fråga utan svar

 

hur blev ditt val -

grav eller hav?

 

 

2014-06-20  01:14




Övriga genrer av Minkki VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-06-20 00:13



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
jo, hur kunde de andra valen försvinna...? om de nu verkligen gjorde det - vet man på sin höjd själv, som sagt, går det kanske inte att säga...
2014-06-21

  Per Blomqvist
får jag lov
får jag sommarlov

rösta gjorde jag med hjärtat
havet är softare än graven
allt går ju runt på nått vis
ha braig midsommar minken.
2014-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP