Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vi

Äldste sonen styrde sin kosa österut
ända bort till Japan

Yngste son har hittat sin käresta söderöver
i Skåneland

Snart är det bara vi två
- igen





Fri vers av eva m h
Läst 376 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-20 12:57



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Självklart och vackert.
2014-12-28

  Miss Mod
Avskalad enkelhet som jag älskar!
2014-08-23
  > Nästa text
< Föregående

eva m h