Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Carpe diem

 

Att vara med sig själv
när man inte trivs
i sitt eget sällskap

Och inte ser
någon glädje
med dagen

Vad är det då
man ska fånga

 




Fri vers (Fri form) av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 348 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-20 18:04



Bookmark and Share


  aol
En sån dag fångar man inte, bar dom man trivs med,
2014-07-05

  Maiah VIP
Brutalt ärligt och en känsla av ensamhet
2014-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)