Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haiku


Lever

vid avgrundens rand
vacklande du länge står
tar dig samman. går

du ser havet för
första gång. återigen
doftar blommorna

förändring pågår
kommer du att kriga?
tankar skriar vilt

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Harriet Gullin VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-20 22:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En undran om ...fint skriftat
2014-06-20

  Maiah VIP
Skickligt
2014-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Harriet Gullin
Harriet Gullin VIP