Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har en dörrvakt i mina fingrar

Tiden och jag lever för tillfället inte i samma säng
En natt i december bytte jag hjärna med en medvetslös,
och har inte gäspat sen dess

Väntar på försoningen
Ute i skogen sänks jag ner
Taktfast hör jag mina andetag,
på andra sidan jorden

I den sovande hjärnan ligger alla korten på bordet
En omgång poker som hittills aldrig blivit av

Jag har en dörrvakt i mina fingrar

När jag vaknat så ska jag
lova dig att släppa in honom

Dagen hon inte längre dör




Prosa av sistergrace
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-20 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sistergrace