Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Troligen en melodi på gång...


Uppvärmd!

Ja hög, ja låg
ja rik, ja arm
får vila ut hos Dig!
Så jättegott
fått själen varm
hopp och lov sprider sig!

Och hög och låg
och rik och arm
hos Dig har laddat sig!
Med orkemod
nu hjärtevarm
sen lätt blir allt ståhej!

Ja hög, jag låg
ja rik, ja arm
vill alla tacka Dig
Med glädjetack
du hört alarm
Vår Gud, gott tack till Dig!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-21 13:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där....
2014-06-23

    ej medlem längre
Ingen klasskillnad här!
2014-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt