Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenar och hål

VÅR VÄRLD
ÄR INTE OKEJ
DEN ÄR FÖRSTÖRD
I RUINER
OCH VÅRA GATOR ÄR I STEN
OCH VÅRA SJÄLAR ÄR HÅL
OCH INGEN ORKAR FIXA EN VÄRLD
AV STEN OCH HÅL
SÅ VI HÅLLER OSS BORTA




Fri vers av altruistisk
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-21 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

altruistisk
altruistisk