Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÅR JAG TA ETT ANDETAG AV DITT INRE

vi är sköra i allt, regndroppar
och ett ogenomskådligt dis

vi är sköra i allt
när våra kroppar åldras

vi är sköra
och vi vill inte visa det

får jag ta ett andetag av ditt inre
och bära med mig uppför berget

nattens finstämda väsen väntar dig,
vi är så sköra i allt

vi är så sköra i allt.
resor som gått

förlora inte dig själv
där efter vägarna,

i vått och torrt
du längtar

för allt
du viskar till mig




Fri vers av Jonas Hagén
Läst 333 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-21 21:14



Bookmark and Share


  Mia Marcus
Åh så fint du skriver. Ja vi är sköra!
2015-04-13

  Havsbris
jag blev redan körd i titeln,,, känner mycket dina ord eller på nåt sätt, menar mig i,

viskar till dig att du skriver vackert som alltid <3 tack
2014-11-23

  aol
Så fint och berörande skaldat
2014-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén