Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan - månen vandrar

Avståndet till dig är som nattens svarta mörker, helt oändligt.

Min längtan till din kärlek växer som när fåglarna vaknar på morgonen och fler och fler stämmer in i morgonens melodi.

Förut kunde jag framkalla bilden av dig då mina ögon blundade
nu finns ditt leende på näthinnan hela tiden.

Vi lever i olika världsdelar av olika börd och rang
ändå är våra själar två bitar i kärlekens pussel perfekta för varandra.

Men våra liv är olika motiv och en dag kommer våra bitar att vara i samma ask.
Månen måste först gå många varv och under tiden bor du i mig, alltid.




Fri vers (Fri form) av Magnus 7.0
Läst 341 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-06-21 21:45



Bookmark and Share


  Connie
Igenkännande, älska på avstånd är smärtsamt!
2014-08-04

    ej medlem längre
Oj, vad vackert.
2014-07-31

    ej medlem längre
Oj vackert Magnus!
Snyggt!
2014-07-22

  Maria Natasja
wow! Riktigt bra!
2014-07-18

    ADI Nehlin
Så fint, kärlek på avstånd kan vara smärtsamt
2014-07-02

  aol
Så mjukt vackert ömt skaldat vännen,
2014-06-24

    ej medlem längre
Underbart fint.
2014-06-21

  Annie b'larsson VIP
Själfullt och vackert.
2014-06-21

  träsnidaren
Mycket vackert.
2014-06-21

  Angel of love
Så kärleksfullt vackert.
2014-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Magnus 7.0
Magnus 7.0