Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tatry

Där kristallen blir skuren
Av renhet buren
Andas jag lätt
Öppna ytors toppar
Som om sammanknutna kroppar
Bär varandra upp i klippmassiv

Uppe i bergen
Uppe på höjden
Där man kan spåra
Och finnas i en skara
På gåsled gå fram
Och leta juveler
Så som endast ögat kan

Här finns världens famn
Som tar en till dans
Sinnena tappar sans och livet får en chans
Andas nu, ut och in
Sen upp igen
Till toppen, förbi kroppen och upp i himmelen




Övriga genrer av Juliusz Wilczynski
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-21 23:36



Bookmark and Share


    Pennstift
Vackert som alltid. Kul att se att du är igång igen Juliusz!
2014-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Juliusz Wilczynski
Juliusz Wilczynski