Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min farfars dikt eller snarare aforism. Harry Brandhill heter min farfar.


Det är mycket som inte är bra

Det är mycket som inte är bra, men för lite för att vara riktigt dåligt.




Fri vers (Fri form) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 474 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-22 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill