Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan likväl vara en inre resa...hmm


Att färdas med ord

Det reser sig outtalade ord
liksom förflugna, bortom sans
och kanske förnuft

jag glidflyger sakta över marken
och ser hur meningar bryter gränserna

jag landar mjukt och möts av
färdiga formuleringar, mjuka ord
linjerna blir åter raka och logiken styr







Fri vers (Prosapoesi) av ~Leonardo~
Läst 502 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-06-22 11:16



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Kärleken till ord...ord som lever...som reser sig och försvinner....en fantastiskt fin text
2014-06-28

  ~LillMarlene Landen~
En upptäcksresa kanske :-)
2014-06-24

    leelee
Poetiska ord om poesi som frammanar bilder hos mig. Man sår och innan man skördar måste man rensa bort ogräs liksom.
2014-06-23

    ej medlem längre
Säkrare att färdas med ord än med vingar... och ändå lika spännande?
2014-06-22
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~