Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte bara fotarbetet, utan skon...

Argentina antog fotbollen skulle gå som en dans
men det hade absolut funnits en mycket bättre chans
om de skippat sina sportskor då
och en sko för bättre fotarbete tagit på
just den som ständigt gett och ger tangon guldglans...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-22 13:37



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Fantastisk rimsmed
det är du
alltid är du med
lever i vårt nu
2014-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt