Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goda lyssnare behövs!

Det sägs att sorg går över
det gör den aldrig
men den tillför en, en styrka
så nästa gång man drabbas
men vet, vad att själv yrka
vad man bäst då
och mest då
av allt behöver...

Jag drabbades av sorg igen...

Då hittade jag folk som orkade att lyssna
om och om igen, då lyckades det som
inga tabletter kunnat ge, en läkande effekt...

När jag fick tala ut
utan att någon annan sa
till mig och bestämde:
-Nu är din tid ute slut!





Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-22 14:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra i insikt denna Kram
2014-06-23

  ResenärGenomLivet VIP
Viktigt med lyssnare...bra och tänkvärt...
2014-06-22

  Marita Ohlquist VIP
Exakt beskrivning!
2014-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt