Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två bud på direkten!

En natt en far hör sin son be
Gode Gud, gör mig så´n som min far e´...
Det fick så´n effekt
han bad till Gud direkt:
Gör mig så´n, som min son vill mig se...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-22 16:25



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Härlig:-)
2014-06-22

  Rise Little One
Svårt att vara Gud ser det ut som...
2014-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt