Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad annars...

Vad skall ni kalla ert barnbi
som föddes maj, vad ska det då bli...
Absolut helt klart
var det redan från start...
Hon kallades ju direkt Maybe!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-22 17:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
:) Gillas!
2014-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt