Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag längtar efter att lita



Jag längtar efter att lita
kunna vila tryggt i annans ord
Känna det självklara i meningen
Och slippa ifrågasätta









Fri vers av Nattviolen VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-22 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP