Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom i höst






Tänkte klä henne i höstens ansikte.
I längtan efter den
då vi äntligen ska ses.
Genom grenar,
där blad lossnat,
ser jag dungen du väntar.
Vid det spegelklara vattnet har du rott in,
tänt en eld,
hängt upp blöta kläder på tork,
och plockat fram lite bröd med
vatten i en karaff.
Dikterna är ristade i trädens bark runtom.,
hjärta med pil genom,
med ett "Kilroy was here" snitt med våra namn på.
Datum och årtal bevarat i all evighet.








Prosa av Lars Gullberg
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-31 12:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken skön känsla du förmedlar i en längtan som ger tillförsikt, hopp och djup. Inledningsraden strålar med en särskild klarhet!
2018-08-02

  Minkki VIP
vackert tänkt - att klä henne i höstens ansikte
2018-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg