Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor




ingenting berör människan så mycket som sorgens tunga mantel
ett ok så tungt att bära
känslor som river och sliter i ett sargat och sårat hjärta
känslor som äter livsglädjen bit för bit
känslor som förlamar
att hitta vägen ut till livet igen tycks omöjlgt



ingenting berör människan så mycket som den stora kärleken
hela livet leker
man svävar på små fluffiga moln
det pirrar av livsgläje i kroppen
känslor som svämmar över av glädje
över livets underbarheter
känslor som bubblar och porlar
som den ystrande vårbäcken rusar fram


mellan sorg och kärlek är en hel ocean av känslor
som virvlar runt och runt
man kastas hit och dit
mellan hopp och förtvivlan
mitt i allt detta finns stunder av stiltje
då man kan andas ut och ta djupa andetag
och låta känslorna vila


ja, detta livet är en svår balansgång att gå....




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-23 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP