Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så vill jag dö




När jag har fått nog

I den grönaste skog
Vid den vackraste sjö

Där vill jag dö




Fri vers av Therés
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-03-28 23:39



Bookmark and Share


  To
Det hoppas jag att du får ifall du vill det. :) Vackert.
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!