Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att färdas och få mötas


Där nytt tar vid

Kom mörker kom ljus
möt mig där vid tunnelns slut
vår resa börjar just där annat slutar




Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 513 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-06-23 19:11



Bookmark and Share


  Rosmarin
fin!
2014-11-04

    ADI Nehlin
så är det, fint fångat
2014-07-04

    ej medlem längre
Hoppfull inställning till vad livet har i beredskap. Dikten andas lugn
2014-06-24

  ~LillMarlene Landen~
Den här ger mig tanke om hopp! Väl skrivet
2014-06-24

  WyS VIP
Insiktsfullt.....när man kommit igenom är man redo!
2014-06-23
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~