Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste man, måste man...

Jag fodrade väl för mycke
i ditt tycke
av dig, så du bytte ut mig
mot ett annat stycke i ditt tycke
ett både bättre och vackrare smycke...

För dig du gjorde rätt på alla sätt...

Men det är ju så, jag gillar folk som med mig vågar sig
med det menar jag ej, att de skall plåga sig
men att de har en förmåga, att uppåt låga sig
när det behövs, att med ett extra mod råga sig...





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-24 08:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Försiktigt och klarsynt.
2014-06-26

  ResenärGenomLivet VIP
Det var ett kul sätt att skriva på...
2014-06-24

  Lars Hedlin
JA det kan man fråga sig!
2014-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt