Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tågen till helvetet


Vem Glömmer?


Om nu några ogillar
Att jag undrar
Hur det Tyska folket
Blev Mördare

Kan jag väl säga----
Ni Gjorde ett val

Fyra miljoner själar brände ni

Kom inte till Norden och be om

Förlåtelse!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 493 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-24 01:32



Bookmark and Share


  Magica VIP
Tänkvärd. Livet består alltid av val, oftast är de de svåraste valen som är de rätta. Dock man väljer inte sina föräldrar (som någon kommenterade) men man kan välja att avstå från att ha någon kontakt med dem om de varit omoraliska, oavsett vad det gäller. Blod behöver inte vara tjockare än vatten. Det människan borde lärt sig är att inte upprepa liknande vidrigheter igen och att inte vara fega.
2014-06-25

  Carl Mikael Fäldt
Visserligen skriver jag under "Drama"

Men jag kan ändå besvara dig här-

Tyskarna har aldrig tagit sin historiska /vansinniga skuld!

Barnen du talar om är ju för helvete snart pensionärer--har de "barnen" haft någon form av heder-hade de försökt be om någon form av förlåtelse-om den nu är möjlig!
2014-06-24

    ej medlem längre
Men...tågen till helvetet gick på svensk räls och de norrmän som flydde och inte gömdes av svenska folket samlades i läger, bl a fanns ett nära Gisslaved som nu är vandrarhem. Där ser man att tanken var att frige dem ifall tyskarna förlorade kriget eller överlämna dem till segraren. Men jag läser så illa så du kanske skrivit något helt annat...:/? Hursom ska i alla fall inte barnen ärva föräldrarnas synd?!
2014-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt