Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU är INTE ensam!!


Du är inte ensam
Det är bara din känsla



Du är inte den enda
Det är bara i dina tankar



Du är inte själv
Jag finns där



Håll upp dina händer, och håll isär dina fingrar
Titta på utrymmet emellan dina fingrar
Och kom ihåg att där emellan kan du se
mina fingrar krama dina händer förevigt.




Fri vers (Fri form) av Tittahiit
Läst 272 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-06-24 21:33



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Mycket tröst o Kärlek i denna!
Vi alla finns för varandra...
2014-06-29

    Dan Myrbeck
Fint förmedlat!
Tänkvärt!
2014-06-25

  Mona Drugge
Så innerligt vackert ur hjärtat..
2014-06-25

  aol
Så fint trösterikt skaldat
2014-06-24

  cilax VIP
det är fint
2014-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Tittahiit
Tittahiit