Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vi alla blottade oss för världen


Vi har alla ett hjärta som slår
Vi har alla samma färg på blodet
och vi andas samma luft

Det är bara svårt att förstå
det vi inte kan se

Men om vi alla blottade oss för världen
Så kanske vi skulle förstå oss på kärlek




Fri vers (Fri form) av Tittahiit
Läst 415 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-06-25 00:05



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
du levererar de klokaste orden du!
2014-10-11

  Bo Himmelsbåge
Jaa... vore fint om vi vågade visa mer av våra dunkande röda hjärtan,
än alla prylar vi vill skryta med...
Hjärta är smärta...
men också ömhet, värme, närhet...
Skönt om v alla kunde komma närmare varandra...!

Fin o tänkvärd dikt!
2014-06-25

  Chawa VIP
Ja, och att våga! Vi bär alla ett överflöd av kärlek inom oss!
Härligt skriven text och talande bild! Varm applåd!
2014-06-25

    Dan Myrbeck
Bra skrivet - instämmer!
2014-06-25

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört!
2014-06-25

  mickech
Visst är det så, bra skrivet!
2014-06-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2014-06-25

  Palett
Fin dubbelbottnad text !
2014-06-25

  Tittahiit
Nej den handlar om att alla är lika värda. Att vi borde visa respekt oavsett kön, utseende och hudfärg mm. Men det är kul att den kan tolkas helt annorlunda än vad jag syftade på när jag skrev den.
2014-06-25

  Mona Drugge
Sant så sant. Och vet ej om jesus ens e syftet med ordens rader. Men e fint att känna hopp o tro kring det hur som helst.
2014-06-25

    ej medlem längre
Jesus är död. Det börjar med att se in i sin egen avgrund först.
2014-06-25

    ej medlem längre
Jesus är död. Kärleken lever.
2014-06-25

  Per "Läsaren" Sörqvist
med hjälp av Jesus


2014-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Tittahiit
Tittahiit