Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av Tor-Björn Fjellner (Mr T):s dikt om ordkappsäcken. Raden "lång, ack, så lång" är efter Tor-Björns kommentar förlängd - det påverkade många andra rader och bidde bara tokigare.


Ordstrykarvisa (version 2)

 

Jan Simonsson skrev

en text som blev

kortare, mer

koncis

för

var gång

den skrevs om

men när den kom

till mig blev den lång,

ack, så lång som det tunna snöret

till en ballong, men formad som en schäslong

att vila på i slutet av denna skämmigt fatala sång

efter fåfänga försök att ordstryka på bättre än bra vis

Nej. jag borde låtit rynkan kvarstå. Nu tappar jag humöret..

****

Tor-Björns text finner du här: https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1775202




Övriga genrer av Minkki VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-25 10:56



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Kul.
Raden /ack så lång/ bryter av.
Man skulle nästan vilja hitta något längre uttryck där. /evinnerligen??/.
Men å andra sidan är ju den icke infriade förväntan kanske ännu skojgare... :)
2014-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP