Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilen genom livet

Döden skymtar i backspegeln
gasar i panik tills jag upptäcker
att det är ett klistermärke.




Fri vers av Virtute
Läst 270 gånger
Publicerad 2014-06-25 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virtute