Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordstrykarvisa (version 1)

Ordstrykarvisa

 

Jan Simonsson skrev

en text som blev

kortare, mer

koncis

för

var gång

den skrevs om

men när den kom

till mig blev den lång

ack, så lång,

liksom slutet på denna enkla sång

i fåfänga försök att ordstryka på bra vis

 

****

Tor-Björns text finner du här: https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1775202

 




Bunden vers (Rim) av Minkki VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-25 17:04



Bookmark and Share


  Connie
Himla bra! Gillar denna skarpt!
2014-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP