Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man väljer själv vad man vill minnas. För att må bra.


För Alltid









Din famn

Ska jag minnas






För alltid

Ska den finnas







Dina pussar

På min panna






För alltid

Ska de stanna











Bunden vers (Rim) av Carina Bendix
Läst 412 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-25 21:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart vackart!
2014-06-27

    ej medlem längre
Bra..minnas det fina som ändå fanns !
2014-06-25

  agneta pichler
ja de var vackert och ömt
skrivet
2014-06-25

  Carina Bendix
Tack så mycket. :)
2014-06-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
ömt fint
2014-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Carina Bendix
Carina Bendix