Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böcker till, nytta så klart!

En gäng poeter ifrån Vi
de har sett känd skald slå i
rimlexikon så
efter ord, bu, sa de då...
Men Alf H sa: -Så gör jag, gör inte ni...





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-25 21:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Lika men olika;)
2014-06-27

    Dan Myrbeck
Bra fråga om rimlexikon är
ok eller ej.
2014-06-26

  Ljusletaren
Gillas mycket/ kram
2014-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt