Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är för operfekt

Jag ville visa dig vad kärlek är
men kärlek är större än vad jag någonsin kommer att bli




Fri vers (Fri form) av Elinsomalltid
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-25 21:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du är perfekt i varje skepnad av din essens
2014-09-28

  Eric Hellberg
Kärleken är större än oss alla. Ingen är perfekt. <3
2014-06-26

  M M Mannheim VIP
Vad du är operfekt i vet jag inte. Men jag vet att du är perfekt när det gäller kärlek.
2014-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Elinsomalltid
Elinsomalltid