Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här kommer tröstelåt

När de gamla sätten ej mer bära
och det är svårt att hitta något uppåt
för att leva av och för att lära
och det inte hörs en enda tröstelåt...
Då är det ju dags att bara bryta upp
ej bryta ihop, men få till nå´t nytt
helt enkelt göra en ombrytarkupp
och se´n känna sig, lite uppåt bytt!







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-26 17:06



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra råd!
2014-06-27

  Lars Hedlin
Det fina i livet!
2014-06-27

  Marita Ohlquist VIP
Livsbejakande!
2014-06-26

  Kim VIP
Tack för din ombrytarkupp!!(från en sk gammal ombrytare på morgontidn)
2014-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt