Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motorvägen

Som kålmaskar
på väg till okänt mål
susar trafiken
på motorvägen

blänkande
glittrande
vita och röda
svarta, gröna,blå
vad har dom för mål?

Varifrån kommer Du?
Vart är Du på väg?
Vad tänker Du på,
när Du rullar
fram i din
plåtburk med motor?




Fri vers av Gunnar Norrman
Läst 298 gånger
Publicerad 2014-09-23 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Norrman
Gunnar Norrman