Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright:Christer Foghagen, 2014


Bilden av ett leende






Jag öppnade skåpen
fyllda av längtan
sökte
vi
dagar som skänkts mig
hade något
du
hade något vilt
bakom soffan
ett dammigt fotografi
lite gulnat
blekt
förtvivlat
sökte jag
en mening
bara en mening
som följs av nästa
och nästa
i skåpen
fann jag
minnen
slitna
gulnade och suddiga
minnen
du log
ditt milda
varma
varsamma
kyssar över trötta ögonlock

som när fingertoppar
sakta
rör en vattenspegel
i mjuka ringar
först små
sen större
löser upp
och för bort
bilden av ett leende







Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-06-27 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP