Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så´nt otyg!

På väveriet för snyggt tyg
fick kan sparken, gå utan betyg...
Men vad gick snett då?
Det berodde ju på
att han sysslade med: Rackartyg!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-27 10:37



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Verkligen bra,
den måste
Corren ta!

P.S. Ja skickade nyss 2 st till Corren! D.S.
2014-06-27

  Lars Hedlin
Gillas!

2014-06-27

  Marita Ohlquist VIP
Fyndigt!
2014-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt