Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till En Man jag aldrig Älskade på riktigt.


Ljus-Skifte. Idag mot Champisgult och man får fortfarande inte sängröka hemma hos dig. Inte samtidigt som du prasslar med morgontidningen i alla fall. Den kan fatta eld och kultursidorna måste hinnas med. Och dödsannonserna. Det är viktigt.
Fan, Jag kan inte se om du har stånd eller inte under dom blomsterbrokiga kalsongerna. Troligtvis inte. Jag strippade dig på allt dna i natt. Så. Du är säkert nöjd. Lika nöjd som du verkar vara över att Alliansen i senaste mätningen faktiskt har gått framåt. Du ser inte ens att jag ligger naken. Det är val snart.
Man måste hänga med. I debatten. Det är viktigt.

Försiktigt sneglar jag mot dödsrunorna. Med osminkad och kåtblank blick.
Är det inte våra namn som står där? På riktigt.
Snett högst upp till höger, bredvid tvååringen som dog i Cancer.






Fri vers av Maria Natasja
Läst 375 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-06-27 11:41



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
förresten, diktjaget bör cuckolda honom, när han sitter där, läsandes morgontidningen, eller sedan, vid kvällsnyheterna
2014-06-28

  S.A.I. Steve Lando VIP
vissa människor vet inte hur man lever
2014-06-28

    ej medlem längre
Överflödigt att kommentera men gör det ändå:
Makalöst.
2014-06-27

    Jag är fan större än Sartre VIP
Puss på dig!
2014-06-27

    ej medlem längre
Ruggigt mörker. Och ändå sensuellt. Som bara du kan.
2014-06-27

    ej medlem längre
Uuuh, vilket slut.

Är det inte våra namn som står där? På riktigt.
Snett högst upp till höger, bredvid tvååringen som dog i Cancer.

Ruskigt, men roande. Du är vass!
2014-06-27

    ej medlem längre
Många känslor i denna,mycket bra!
2014-06-27

  Peter Stjerngrim VIP
Du gör verkligen ditt allra yttersta
för att bekräfta att du är Universums allra mest dystopiskt ickeromantiker ...

... Tyvärr för dig, så lyckas du föga övertyga mig ... :)

2014-06-27

  micke marin
Hihihi hoppar upp och ner och applåderar entusiastiskt. Så klockrent! Måhända mindre kul för huvudpersonerna, men så bra beskrivet.
2014-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja