Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Desskubara" med finlandssvenskt uttal korta vokaler hela vägen är den hopkörda formen av "Det skulle bara"


Desskubara fattas

 

 

Desskubara fattas

att man inte fick tala om

oväsentligheter!

 

Det är ju de

som ger relief åt

väsentligheterna...

 

2014-06




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Minkki VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-06-27 16:57



Bookmark and Share


  walborg
Känner mig hemma med uttryck och tankar
2014-06-27

  bumerang
Oj, vad sant.
Jättesant.
Vem har tolkningsföreträde??
2014-06-27

  Kozo
Det är alldeles sant!
2014-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP