Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lönekonto i stället för lönekuvert var upptakten, idag får vi själva göra banktjänstemannens jobb och betala för "kostnader vi åsamkar banken" medan de bankanställda hittas på närmaste museum...


Kejsarens gamla kläder...

 

Kan någon förklara bankernas matematik?

Varför jag ska bli fattig men banken rik

för att jag ger banken ett lån

varje mån' ?

Det är föga komiskt

att, när allt sker elektroniskt,

jag påförs kostnader för min deposition

som banken får hålla mot minimal kompensation...

ibland undrar jag, arg som ett bi,

när ska vårt tålamod ta slut, när protesterar vi?




Övriga genrer (Satir) av Minkki VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-06-27 17:16



Bookmark and Share


  walborg
Ju fattigare kunden är desto mer stjäl banken av det lilla man har - det är marknadsekonomins enkla och dolda agenda, eller s k "etik". Bankens personal kostar och banken vill bara ha rika kunder.
2014-06-27

  bumerang
Jag instämmer.
Samma tanke.
Banker har inget samvete.
utnyttjar så länge det går.
Det är upp till oss.

2014-06-27

  Kozo
NU!
2014-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP