Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright photoshopmontage: Ove Bergström.


Läxan som lärde


För ett år sedan var vi i Askeberga och letade efter Oden och blotade på Billingen och sov i tält i din djungelträdgård och allt var magisk realism.

Lyckliga själsfränder i ett berikande ackumulativt spännande expansivt dubbelpsolipsistiskt energiflöde utan förpliktelser, löften el krav.
Jag tolererade mycket av ditt gamla liv som jag trodde skulle ge med sig men blev för mycket och du blev ett svin du i grunden ej är. Och värre och värre tills jag fick nog.

Tog ut min hämd och ett halvår har gått och du har fått tid att fatta dina beslut.
Om två veckor är vi på lyxsemester i Rom och jag är din Lady.
Och du är min Lufs och kanske ett nytt bonusliv med massor med kärlek humor och distans!
L.Ove!!




Övriga genrer av Schizooliza
Läst 476 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-28 06:56



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Läxor ska lära, detta fixade du galant och berättar om i stil så nonchalant!
2015-04-04

  Lars Hedlin
Bra där..Starkt och närvarande!
2014-06-29

  Chawa VIP
Underbart att hitta tillbaka! Humoristiskt foto, härlig titel och godlästa ord!
2014-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza