Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex somrar och en kärlek

I ditt viljelösa sökande
sprang du vilse bland
bokstavskombinationer
av ditt felstavade förlutna

Du orkade aldrig rädda mig
från barnfrihetens mardröm
trots alla de timmar du erbjöd
alkoholfri lapdance

Det var först då jag insåg
att kärlek inte är gratis

i en värld av stumma tomma ord

 

 




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 268 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-06-28 16:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ryser. Bra!
2014-07-04

  Maria Natasja
mitt liv.

Riktigt bra skrivet!
2014-06-29

  cilax VIP
Oj! vad bra!
2014-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric