Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte en utan TVÅ gentlemän!

Efter en afton på krogen fick två bönder dilemma
en måste fort hem, pigan fri, solo var då frun Emma...
Då fick den andra också brått
sa bäst han skuttar hem som ett skott
för hans fru var ju bortrest, pigan ensam därhemma...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-28 21:22



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ojdå!
2014-06-30

    ADI Nehlin
Hoppla, så kan det vara :-)
2014-06-29

  Lars Hedlin
Snabba ryck nu!
2014-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt