Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Födelsedagshälsning.


Vänner, poeter.

Om nägon timme - söndag - fyller jag år. Passerar därmed gränsen för medellivslängden för en svensk man. Enligt Statistiska Centralbyrån.
Det vore alltså statistiskt normalt att dö nu eller om några timmar.
Men jag vet inte...
Några dikter till över det normala att skriva och läsa.
Några onormala tankar och upptåg kan nog finnas kvar.
Trots Statistiska Centalbyrån.
Blir det varmt, åker jag ut i skärgården.
Annars åker jag till kanarieöarna och skriver dödsmässor -
för att reta dynggubben!

Vänner poeter: lev väl och tag vara på er! vännnen ulf




Prosa av Ulf Ekeram
Läst 256 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-28 23:24

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Angel of love
Jag säger grattis några minuter innan, och skit i statistiken och lev och njut istället ;)
2014-06-28

  cilax VIP
fuck statistik
2014-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram