Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min sömn

Slutar mina ögon
drömmer att vi står utanför.
De andra stjäl blickar
ifrån ditt vardagsrumsfönster.
De vill se något vackert.

Även fast du ska lämna mig,
så skall du säga att det bara
kommer att vara fysiskt.
Aldrig
att jag lämnar dina tankar.
Det är så du säger det.

Din hand tar tag om min arm.
Jag hör,
ser allvaret.
Det är ärligt.

Sedan
efter alla små ord
så skall du kyssa mig.
Nå in i mig.

Jag skall drunkna
i dina ögon.
Och de andra, de skall avundas.
För en gång
så skall det vara vi.

I ett fönster blir det mörkt
och alla ska sova.

Men jag kommer att vakna.
När jag öppnar mina ögon.
Då är du bara borta,
utan att ha lämnat
några ord
överhuvudtaget.




Fri vers av riverenvackerdröm
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-29 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

riverenvackerdröm
riverenvackerdröm