Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

?

Ser ut mot havet
och mot alla ljus
Båten som kommer
har med sig så många människor
Men du är inte där
Var är du.
Och varför är du inte
med mig




Fri vers av riverenvackerdröm
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-29 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

riverenvackerdröm
riverenvackerdröm