Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nålarna, mitt offer, nålarna

 

Hon sticker in dem i dig snabbare än du
hinner sära henne

(jag köpte dem billigt)

Glaset mot huden och strupen utan händer,
ingenting runt henne

(två händer för en man)

Du har inte rört henne än och de stångar sig i hagen,
alla män vill äta lår av silke

(men jag skär mig varje gång)


(och jag samlar blodet och kastar

i ditt ansikte,
min sats

i ditt ansikte

min sats,
som säger

hej)

 

Drog hennes religion nedför benen tills allt gick djupare,
tills allt låg öppet

och du bredbent över,

ingens brud
och det gick djupt den gången,

hon pep när du drog

(drog i hennes mödomshinna men

den släpper inte,
den släpper

in rovdjur;

nedrig natt

som släpper henne)

Hon rosa
på din skärbräda

lila,
där ingen trängde in

gul,
hennes ord i syra

rosa,
ett luder på parad:

SKÄR HÄR


och jag har hennes namn i mitt hjärta,
jag har hennes namn

som säger

hej

(nedrig natt

som släpper henne)

 

Ingen tar henne så jag särar henne själv,
sätter in en blomma

drar ut vad ingen köper;

hon var kött den natten, hon var mitt kött


Jag satte henne på lit de parade,

jag satte henne särad

väntande:

SKÄR HÄR

 

 

Jag köpte henne

 

billigt.




Fri vers av Scarlett Miryam VIP
Läst 559 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-06-30 07:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mästerligt skriftat!
2014-10-26

  Kozo
En ilsken doft av tårar...Farligt vackert med färgerna..
2014-08-26

    xilenie
fruktansvärt skickligt.
2014-07-05

  Kulkub
Så jävla stark!!
2014-07-04

    Jim Friberg VIP
Finns inget annat jävla alternativ här än en bokmärkning för helvete!
2014-07-01

    ej medlem längre
Ouch. Dubbel-ouch. Trippel-ouch. Bländande sveda och avgrunddångest. Och genialisk skildring av densamma
2014-06-30

    ej medlem längre
Inga lösningar i kanten.
2014-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Scarlett Miryam
Scarlett Miryam VIP