Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inbakat i min fläta.

 

Det finns ord som du aldrig läser, ord som du aldrig hör.

Små bokstäver som jag strör över ditt golv, men inte ens där blir du berörd av dem.

Så varje dag har jag en hemlighet hos mig
det är en hemlighet du aldrig nås eller känner av.

Det är mina känslor som jag gömmer
De var på väg till ditt hjärta en gång,men de vände och kom tillbaka till mig.

Mina tecken som jag ger dig flätar jag in i mitt hår.

Så den dagen flätan släpps ut och håret fladdrar i vinden sprider sig även mina ord och känslor fritt.

Och du kan läsa mina känslor skrivet på ett öppet blad.

Men till dess.....

 

 

En inre tystnad av ord.




Fri vers (Fri form) av Angel of love
Läst 607 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2014-06-30 09:48



Bookmark and Share


  Kulkub
Vacker dikt.
2014-07-06

    ej medlem längre
Berörande ljuvliga fina rader.
2014-07-04

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-07-03

  Fem hjärtan VIP
Berörande vacker text!
2014-07-03

  WyS VIP
Mod-vemod! Vackra uttryck!
2014-07-03

  ResenärGenomLivet VIP
Det kan behövas en mognad för att kunna ta emot...mycket fint skrivet...
2014-07-01

    ej medlem längre
Ditt vackra hår bör flyga i vinden, och sprida din värme med orden.
2014-06-30

    ej medlem längre
En text som går rätt in i hjärtat!
2014-06-30

  Gabrielle Laurèntzen
Ljuvligt vacker!

2014-06-30

  Connie
Lite sorglig, men ljuvligt vacker! Släpp ut ditt vackra hår varje kväll så det får berätta om dagens händelser.
2014-06-30

    ej medlem längre
Vackert skrivet!
2014-06-30

  Lehva VIP
Tycker om:-). Magisk. Ömsint. Vacker.
2014-06-30

  stig wikman
UNDERBART.

STIGW.
2014-06-30

  Maria Sundelin VIP
Starkt fångat
Kramar
2014-06-30

    Dan Myrbeck
Fin beskrivning och liknelse!
2014-06-30

  AstridElisabet
Helt otroligt vackert beskrivet!
Bokmärks! :)
2014-06-30

  blått nagellack
Klockrent. Väldigt snygg beskrivet med flätan. Och jag gillar verkligen avslutet. Det hade nästan kunnat vara en dikt i sig, bara den sista meningen.
2014-06-30

    ej medlem längre

Som kärleken, flätad i lager ...
2014-06-30

  Lars Hedlin
Känslan finns däri inbakad bevarad varm ;)
2014-06-30

    Om
Intressant text, som vävd av mystik o symbolik. Med den sista raden som skapar en nyfikenhet om vad den inre tystnaden vill säga.
2014-06-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin symbolik i flätans bundenhet.
2014-06-30

  Marita Ohlquist VIP
Så bra!
Gillar symboliken med håret.
2014-06-30

  Rise Little One
Vackra rader som alltid <3
2014-06-30

  louisegirl
Berör..
Fint skrivet!
2014-06-30

    ej medlem längre
Oj! Det låter som en fin fläta. Mycket fint men också lite sorgset skrivet.
2014-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love