Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ragga snus o smuggla bacon



Jag är absolut ej paranoid.
Är bara förföljd av en paranoid värld.
Måste tyda på en världskonspiration.




Fri vers av Schizooliza
Läst 438 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-06-30 18:13



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Precis!
2015-04-04

  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2014-07-01

  M M Mannheim VIP
Ja, konspiration finns nog över allt! Bra att du belyser det.
2014-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza