Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag var, vad jag är

I dina ögon är jag alltid jag.
Jag dansar, jag sjunger, jag lever.

I mina ögon är du alltid du.
Du skrattar, du gråter, du får mig

att leva.

Jag för dig, du för mig, vi
för varandra.




Fri vers (Fri form) av Helena C.W.
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-30 22:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text som du förmedlar med känsla!
2014-07-01

  anits VIP
Du är ändå du för alltid!
2014-06-30

  M M Mannheim VIP
Men ändå är du, eller hur?
2014-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Helena C.W.
Helena C.W.